mladenci na petrovaradinskoj tvrdjavi kod sata

Novi Sad čarobnim čine bezbroj prelepih malih ulica u centru grada i u podnožju Petrovaradinske tvrđave, parkovi i mostovi a posebnu čar mu daju Dunavski kej,  sama tvrđava i okolina grada sa salašima i dvorcima.

Verovatno ne postoje mladenci koji sebe nisu zamišljali na ovakvim mestima i poželeli da na njima ovekoveče svoju ljubav.

U zavisnosti od doba godine svaka od ovih lokacija zablista u svome svetlu. Ulice u centru blistaju u prepodnevnim letnjim danima, parkovi u proleće daju prelepi kontrast između zelene trave i šarenog cveća,  letnje veče na keju sa tvrđavom u pozadini ili možda neki od salaša u jesen…

Ulice u centru, gradić u Petrovaradinu ili „Tvrđava“:

Nemoguće je propustiti prelepi amijent tvrđave, koja u svako doba godine svojom mističnošću daje neograničen broj mogućnosti za savršenu fotografiju. Isto tako gradić, u njenom podnožju ili stepenice koje vode do sata, kao i ulice u starom jezgru Novog Sada mogu biti zanimljiva mesta za slikanje mladenaca.

Dunavski park ili Fruška gora:

Zelena boja parka u proleće, jezero sa labudovima u pozadini ili „saletla“ sa okolnim klupama i promenadom pružaju bezbroj mogućnosti za savršenu fotografiju. Odlazak van Novog Sada može nas odvesti u avanturu na Frušku goru, koja u jesen pruža raznovrstan kolorit između bledo žutog i crvenog lišća, dajući nam priliku za predivne kadrove.

Salaš ili zamak:

U okolini Novog Sada postoji veliki broj salaša koji svojim šarmom i skoro muzejskom pričom mogu doprineti potrazi za najlepšim kadrom. Takođe, neki od starih zamkova mogu pružiti aristokratski ambijent iz drugog vremena koji se savršeno može uklopiti u fotografiju mladenaca.

Ova prelepa mesta mogu da doprinesu savršenom kadru, ali ipak taj kadar savršenim činite upravo vi.